Sylva ry vertaistuki Team Rynkeby Finland syöpäsairaat lapset hyväntekeväisyyspyöräily Fuck Cancer Suomi tapahtumat syöpä Fuck Cancer Narinkkatori Team Rynkeby kevätpäivät tietoa syövästä järjestötyö nuoret lahjoita oppaat perhetarinat varainhankinta syöpätietous syöpälapsiperheet matalan kynnyksen toiminta Potilaan oikeuksien päivä HUS Kertomalla paranee jäsenetu tukihenkilö Fuck Cancer Run Erätauko Maarianhamina Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö uudet toimitilat sosiaalinen media Elämää syövän kanssa nuoret aikuiset Jaakonkatu AnnArt arvonta Hurja Media selviytyminen sisarukset vapaaehtoistyö Marika Aro Suomen Syöpäpotilaat ry koulutus vertaistukihenkilö toiminnanjohtaja tsemppistipendi Tapiiri-tuotteet hyväntekeväisyysjuoksu lasten syövän hoito viestintä lomat Lassi Kurkijärvi edunvalvonta someaamupala Holiday Club tuolitapahtumat Sylva-lehti myöhäisvaikutukset Tukinet Biomedicum COREspace tilasuunnittelu Julia Vuori lymfooma koulunkäynti stipendi tiedotus jäsenyys vuosikokous somen käsikirja perheet some nuoret aikuiset syöpäsairaat toiminnanohjausviikonloppu Graniittitalo neuvontahoitaja HYKS Syöpäkeskus Päivihelena Hallanoro nuoret aikuiset syöpään sairastuneet varainkeruukampanjat potilaan oikeudet lasten syövät isät Anna Rukko varainhankintapäällikkö Ilokuvaus myöhäisseuranta Syöpä on kova liiga verkkokauppa työnhaku vertaistukitapaaminen äidit livechat psykososiaalinen tuki Espan lava imusolmukesyöpä kansainvälinen lasten syövän päivä lasten syöpätaudit kolmas sektori someakatemia Tapiiri lahjoitus julkaisut

Kevään 2017 tsemppistipendien haku on auki!

Anna Rukon ideoima tsemppistipendi tulee kolmannen kerran jakoon Sylvan kautta syöpää sairastaville tai syövän sairastaneille peruskouluikäisille. Hakuaikaa on perjantaihin 19.5.2017 asti.

Facebookissa erittäin suosittua Annan korut Uuden Lastensairaalan hyväksi -ryhmää ylläpitävä Anna Rukko ja Sylva ry jakavat jälleen yhteistyössä tsemppistipendin syöpää sairastaville tai sairastaneille peruskouluikäisille lapsille ja nuorille. Anna tekee taas koruja huutokaupattavaksi stipendien rahoittamista varten. Lisäksi hän on perustanut Sylvan OmaKeräys-alustalle Annan tsemppistipendi -keräyksen, jonka kautta voi lahjoittaa kuka tahansa.

undefinedAnna on itse kokenut sen, miltä tuntuu, kun palaa koulutyöhön syöpähoitojen jälkeen heikkona ja ilman hiuksia ja yrittää pysyä terveiden koulutovereiden tahdissa.

– Etenkin ala-asteen lopussa ansioituneita oppilaita palkitaan erilaisin muistamisin. Joku saa hymypoikapatsaan ja joku stipendin jostain aineesta. Muistan vielä miltä tuntui, kun oikeasti olin tehnyt kaikilla voimillani töitä päästäkseni mukaan, mutta tämä ei riittänyt huomionarvoiseksi suoritukseksi, Anna kommentoi omaa kouluun paluutaan 12-vuotiaana.

Siksi hän ideoi tsemppistipendin, että elämästään taistelleet lapset ja nuoret saisivat kokea olevansa arvostettuja myös kouluun palatessaan. Jos siis perheessäsi tai lähipiirissäsi on peruskouluikäinen (ala- ja tai yläkoulua käyvä) syöpää sairastava tai syövän sairastanut lapsi tai nuori, joka on palannut takaisin koulutyön pariin, voitte anoa stipendiä alla olevan lomakkeen kautta. Stipendejä on jaossa rajoitettu määrä.

Hakuaikaa on perjantaihin 19.5.2017 asti, minkä jälkeen hakijalle, opettajalle ja rehtorille ilmoitetaan sähköpostitse stipendin saamisesta. Vanhemmalta kysytään samalla myös tilinomistajan nimi ja tilinumero, johon stipendi maksetaan.

HUOM!
Täytä hakulomakkeen kaikki kohdat, jotta opettaja saa paperisen stipendin ennen jakotilaisuutta oikeaan osoitteeseen.
Kun olet painanut "Lähetä hakemus" -painiketta, niin ruudullasi lukee tekstitiedon lopussa "Kiitos, stipendihakemus on tullut Sylvan toimistolle."

Haen Annan tsemppistipendiä

Nimi
Stipendin myöntämisestä lähetetään viesti tähän sähköpostiin, ja kysytään tilinumero ja tilinomistajan nimi
Paperinen stipendi lähetetään tähän osoitteeseen
Lisää perusteluihin mm. se, että milloin oppilas on sairastanut syövän ja milloin palannut kouluun.