Sylva ry vertaistuki syöpäsairaat lapset syöpä Fuck Cancer hyväntekeväisyyspyöräily Team Rynkeby Finland tapahtumat Fuck Cancer Suomi lahjoita syöpälapsiperheet nuoret kevätpäivät perhetarinat Narinkkatori tietoa syövästä oppaat syöpätietous psykososiaalinen tuki Espan lava isät Sylva-lehti Tukinet vertaistukihenkilö arvonta tuolitapahtumat someaamupala vuosikokous HYKS Syöpäkeskus imusolmukesyöpä jäsenyys stipendi nuoret aikuiset syöpäsairaat perheet perhetyö Anna Rukko tiedotus lasten syövän hoito Tapiiri-tuotteet Syöpä on kova liiga Lassi Kurkijärvi myöhäisseuranta Suomen Syöpäpotilaat ry Potilaan oikeuksien päivä varainhankinta Julia Vuori kansainvälinen lasten syövän päivä lomat Team Rynkeby Biomedicum lasten syövät sisarukset verkkokauppa tukihenkilö Holiday Club lapsiperheiden neuvonta viestintä some sosiaalinen media neuvontahoitaja Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö lasten syöpätaudit työnhaku selviytyminen Hurja Media potilaan oikeudet Tapiiri toiminnanjohtaja AnnArt Marika Aro nuoret aikuiset syöpään sairastuneet äidit julkaisut järjestötyö lymfooma vertaistukitapaaminen hyväntekeväisyysjuoksu koulunkäynti Erätauko matalan kynnyksen toiminta tsemppistipendi Kertomalla paranee Maarianhamina toiminnanohjausviikonloppu kolmas sektori Elämää syövän kanssa uudet toimitilat Fuck Cancer Run livechat jäsenetu nuoret aikuiset HUS Ilokuvaus somen käsikirja edunvalvonta myöhäisvaikutukset lapsiperhetyön koordinaattori koulutus someakatemia

Kevään 2017 tsemppistipendien haku on auki!

Anna Rukon ideoima tsemppistipendi tulee kolmannen kerran jakoon Sylvan kautta syöpää sairastaville tai syövän sairastaneille peruskouluikäisille. Hakuaikaa on perjantaihin 19.5.2017 asti.

Facebookissa erittäin suosittua Annan korut Uuden Lastensairaalan hyväksi -ryhmää ylläpitävä Anna Rukko ja Sylva ry jakavat jälleen yhteistyössä tsemppistipendin syöpää sairastaville tai sairastaneille peruskouluikäisille lapsille ja nuorille. Anna tekee taas koruja huutokaupattavaksi stipendien rahoittamista varten. Lisäksi hän on perustanut Sylvan OmaKeräys-alustalle Annan tsemppistipendi -keräyksen, jonka kautta voi lahjoittaa kuka tahansa.

undefinedAnna on itse kokenut sen, miltä tuntuu, kun palaa koulutyöhön syöpähoitojen jälkeen heikkona ja ilman hiuksia ja yrittää pysyä terveiden koulutovereiden tahdissa.

– Etenkin ala-asteen lopussa ansioituneita oppilaita palkitaan erilaisin muistamisin. Joku saa hymypoikapatsaan ja joku stipendin jostain aineesta. Muistan vielä miltä tuntui, kun oikeasti olin tehnyt kaikilla voimillani töitä päästäkseni mukaan, mutta tämä ei riittänyt huomionarvoiseksi suoritukseksi, Anna kommentoi omaa kouluun paluutaan 12-vuotiaana.

Siksi hän ideoi tsemppistipendin, että elämästään taistelleet lapset ja nuoret saisivat kokea olevansa arvostettuja myös kouluun palatessaan. Jos siis perheessäsi tai lähipiirissäsi on peruskouluikäinen (ala- ja tai yläkoulua käyvä) syöpää sairastava tai syövän sairastanut lapsi tai nuori, joka on palannut takaisin koulutyön pariin, voitte anoa stipendiä alla olevan lomakkeen kautta. Stipendejä on jaossa rajoitettu määrä.

Hakuaikaa on perjantaihin 19.5.2017 asti, minkä jälkeen hakijalle, opettajalle ja rehtorille ilmoitetaan sähköpostitse stipendin saamisesta. Vanhemmalta kysytään samalla myös tilinomistajan nimi ja tilinumero, johon stipendi maksetaan.

HUOM!
Täytä hakulomakkeen kaikki kohdat, jotta opettaja saa paperisen stipendin ennen jakotilaisuutta oikeaan osoitteeseen.
Kun olet painanut "Lähetä hakemus" -painiketta, niin ruudullasi lukee tekstitiedon lopussa "Kiitos, stipendihakemus on tullut Sylvan toimistolle."

Haen Annan tsemppistipendiä

Nimi
Stipendin myöntämisestä lähetetään viesti tähän sähköpostiin, ja kysytään tilinumero ja tilinomistajan nimi
Paperinen stipendi lähetetään tähän osoitteeseen
Lisää perusteluihin mm. se, että milloin oppilas on sairastanut syövän ja milloin palannut kouluun.