Joacimin tsemppikaveristipendi haussa 19.12. asti

Stipendiä voi hakea syöpään sairastuneen lapsen tai nuoren ystävälle, joka on esimerkillisellä tavalla tukenut sairastunutta.

Joacimin tsemppikaveristipendillä muistetaan niitä esimerkillisiä lapsia ja nuoria, jotka ovat seisoneet syöpään sairastuneen ystävänsä rinnalla.

Stipendi haetaan Sylvalta alla olevan hakemuksen kautta ja se on haettavissa koko Suomen alueella. Yhden stipendin arvo on 50 € ja se on tarkoitus käyttää kaverin/kaverien kanssa yhdessä tekemiseen. Stipendi on tarkoitettu alle 19-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka ovat tukeneet syöpään sairastunutta ystäväänsä tavalla tai toisella.

Stipendiä voi siis hakea vaikkapa syöpään sairastuneen lapsen tai nuoren vanhempi, joka haluaa muistaa lapsensa ystävää/ystäviä. Hakija voi olla myös esimerkiksi opettaja, joka on huomannut syöpään sairastuneen ystävän/ystävien esimerkillisen toiminnan koulussa.

Joacimin kaveritsemppistipendi sai alkunsa siitä, kun rabdomyosarkoomaan sairastuneen Joacimin äiti Elina otti Sylvaan yhteyttä. Hän oli vaikuttunut siitä, kuinka hienosti pojan kaverit ovat tukeneet tätä sairastamisen aikana ja halusi muistaa poikia jollain tavalla.

Eppulit-kerho on ollut alusta lähtien mukana tsemppikaveristipendissä, sillä se sai alkunsa Pohjanmaalta. Stipendiä kehitetään eteenpäin yhteistyössä kaikkien paikalliskerhojen ja -yhdistysten kanssa.

Hakuaikaa tsemppikaveristipendiin on tiistaihin 19.12. asti, minkä jälkeen hakijalle, stipendin saajalle ja/tai hänen vanhemmalleen, opettajalle ja rehtorille ilmoitetaan sähköpostitse stipendin saamisesta. Stipendin saajalta ja/tai hänen vanhemmaltaan kysytään samalla myös tilinomistajan nimi ja tilinumero, johon stipendi maksetaan.

Sylva lähettää sovitulle henkilölle sähköpostilla paperisen stipendin tulostettavaksi ja jaettavaksi. Tsemppikaveristipendin saanut sopii opettajan/rehtorin kanssa siitä, saako stipendin saannista kertoa julkisesti.

HUOM!
Kun olet painanut "Lähetä hakemus" -painiketta, niin ruudullasi lukee tekstitiedon lopussa "Kiitos, tsemppikaveristipendihakemus on tullut Sylvan toimistolle."

Haen tsemppikaveristipendiä

Nimi ja ikä
Kerro myös syöpäsairaan lapsen tai nuoren nimi, ikä ja paikkakunta.


Viesti stipendin myöntämisestä lähetetään tähän sähköpostiin, ja kysytään samalla tilinumero ja tilinomistajan nimi.
Viesti stipendin myöntämisestä lähetetään tähän sähköpostiinViesti stipendin myöntämisestä lähetetään tähän sähköpostiin.
Viesti stipendin myöntämisestä lähetetään tähän sähköpostiin.
Ilmoita nimi ja sähköpostiosoite.
Tässä voit kysyä lisätietoja stipendien jaosta.