Tule meille töihin!

Sylva ry hakee lapsiperhetyön koordinaattoria vakituiseen, kokopäiväiseen työhön. Haku päättyy 31.8.

Joka vuosi noin 150 alle 16-vuotiasta lasta sairastuu syöpään Suomessa. Kun lapsi sairastuu, koko perhe sairastuu. Lapsen vakava sairaus vaikuttaa koko perheeseen ja hoitoprosessit vievät usein vuosia.  Sylva ry:n tehtävä on toimia kanssakulkijana ja olla läsnä perheiden arjessa, tarjota tukea, tietoa, kuntoutusta ja virkistystä. Sylvan tehtävä potilasjärjestönä on vaikuttaa asioihin, jotka vielä vaativat korjaamista. Rekrytoimme nyt uuden ammattilaisen tiimiimme Helsinkiin.

Lapsiperhetyön koordinaattori Suomen rankimpaan duuniin

Sylvan lapsiperhetyön koordinaattorina tehtäväsi on antaa konkreettisesti neuvoa ja tukea sairastuneen lapsen vanhemmille sekä heidän läheisilleen. Saat tukea työhösi kokeneelta toimintaterapeutiltamme Anna-Elinalta, joka keskittyy työssään jatkossa nuorten ja nuorten aikuisten auttamiseen. Työ syöpäsairaiden lasten ja heidän perheidensä parissa on vaativaa, mutta erittäin palkitsevaa. Pääset kehittämään sekä Sylvan että lapsiperheiden toimintaa ja tuomaan oman persoonasi tukemaan merkityksellistä työtäsi.   

Viisihenkisessä tiimissämme työskentelee toimintaterapeutti Anna-Elina, viestinnän ammattilainen Mari, kuvataideterapeutti Riitta, arkea ja taloushallintoa pyörittävä Anita sekä toimintaa johtava Marika.   

ROOLISI MEILLÄ

 • Suurimman osan ajastasi vie neuvontapalvelu lasten vanhemmille ja heidän läheisilleen. Keskusteluja käydään tyypillisesti puhelimessa, Whatsapp-sovelluksessa, Skypen välityksellä tai kasvokkain Sylvan tiloissa. Vanhempien kysymykset liittyvät tyypillisesti perheen arjesta huolehtimiseen, perheen sisäisiin ja ulkoisiin suhteisiin, jaksamiseen, terveiden sisarusten huomioimiseen, sairastuneen lapsen tukemiseen tai saatavilla oleviin sosiaalietuuksiin.
 • Lähes yhtä ison osan ajastasi vie kurssitoimintamme kehittäminen ja johtaminen yhdessä sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tämä voi tarkoittaa mm. vertaistukiviikonloppujen, perhekurssien ja parisuhdekurssien järjestämistä. Toiminta on valtakunnallista. Sidosryhmiä ovat yliopistolliset sairaalat, alueelliset vanhempainkerhot ja yhdistykset.  
 • Uuden strategiamme mukaisesti haluamme kehittää voimakkaasti toimintaamme. Odotamme sinulta kiinnostusta uudenlaisien palvelumallien kehittämiseksi potilaille ja heidän läheisilleen. Varaamme tälle tärkeälle kehitystyölle noin 20% työajastasi ja siihen tukea tiimiltämme.   

Pienessä tiimissä työskentely vaatii sinulta kykyä oman työsi johtamiseen sekä halua tiimityöskentelyyn yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.   

ODOTUKSEMME SINULLE 

 • Vankka noin 5+ vuoden kokemus erityistä tukea tarvitsevien lapsiperheiden kanssa työskentelystä 
 • Kyky kohdata yksilöitä sekä ohjata ryhmiä 
 • Sosiaalialan soveltuva koulutus (esim. sosionomi, perhetyöntekijä, toimintaterapeutti tai vastaava) 
 • Hyvät taidot tietokoneella työskentelystä ja innostus opetella uusia järjestelmiä 
 • Valmius työskennellä myös iltaisin (noin 1krt/vko) ja viikonloppuisin (noin 1krt/kk) sekä matkustaa Suomen suurimpiin kaupunkeihin (noin 1krt/kk) 
 • Suomen ja englannin kielen sujuva kielitaito, ruotsin kieli katsotaan eduksi   

Optimistinen asenne, asiakaspalvelualttius ja rohkeus kokeilla uutta auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä. Eduksi katsotaan kokemus vertaistuki- ja/tai vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

 • Uudet, matalan kynnyksen toimintaan rohkaisevat tilat Helsingin sydämessä, Graniittitalossa Kampin keskuksen vieressä
 • Hyvän työterveyshuollon sekä lounas- ja virikeseteliedut
 • Säännöllisiä virkistys- ja kehittämispäiviä henkilöstölle
 • Kannustavat, työstään innostuneet ja mukavat työkaverit

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Marika maanantaisin klo 12-13 puh. 050 3252 570.    

HAKUOHJEET  

Jos haluat tehdä yhtä Suomen rankinta ja palkitsevinta duunia auttamalla konkreettisesti syöpään sairastuneiden lasten perheitä, hae tehtävää 31.8. mennessä tämän linkin kautta.

Toivomme sinun kertovan hakemuksessasi lyhyesti motivaatiostasi tehtävää kohtaan sekä liittävän hakemukseesi CV:n ja palkkatoiveen. Luemme kaikki hakemukset ja vastaamme kaikille hakijoille viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen.    

Rekrytointia ovat mahdollistamassa Solita Oy:stä Kati Kitti, RecRight, Duunitori ja Oikotie Työpaikat. Lämmin kiitos yhteistyökumppaneillemme tuesta tärkeän asian puolesta.

Sylva ry on Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1982. Vuosien varrella olemme tukeneet syöpäsairaita lapsia, nuoria ja heidän perheitään monin tavoin. Alussa oli tärkeää saada lasten syöpäosastojen olosuhteet kuntoon. Nyt painopiste on vertaistuki- ja virkistystoiminnassa. Olemme uudistaneet toimintastrategiaamme yhdistyksenä ja pyrimme vahvistamaan kumppanuusverkostoamme lähivuosien aikana. Haluamme tarjota kasvavalle tiimillemme mahdollisimman hyvän työpaikan.