Tapahtumakalenteri

Vertaistukitapaaminen syöpää sairastavien tai sairastaneiden lasten äideille 22.-24.9.2017, Majatalo Morva, lähellä Himosta

Tervetuloa mukaan äitien vertaistukiviikonloppuun, joka pidetään 22.-24.9.2017. Ohjelma alkaa perjantaina 22.9. n. klo 18, ja päättyy sunnuntaina 24.9. lounaan jälkeen. Kokous- ja majoituspaikaksi on varattu Majatalo Morva, joka sijaitsee lähellä Himosta. Esim. Tampereelta on matkaa sinne 95 km, Helsingistä 220 ja Turusta 280 km.Lisätietoja paikasta saa tästä linkistä.

Sylva on järjestänyt aikaisemminkin kurssin samassa paikassa, ja osallistujat kertoivat palautteissaan siitä mm. seuraavaa:
- "ihana kodinomainen paikka, rauhaa ja maittavaa ruokaa - kaikesta huokuu ystävällisyys"
- "paikka antoi hyvin tilaa olla porukalla yhdessä ja jutella luontevasti"
- "täällä on helpompi ryhmäytyä kuin kylpylässä"
- "Lammenrantamökki ja palju olivat ihania!

Viikonlopun aikana keskustellaan alustuksen pohjalta esim.: miten lapsen syöpä on muuttanut elämää, vanhempana olemista ja vertaistuesta. Lisäksi ohjelmassa on ulkoilua ja asiantuntijaluento. Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille. 

Tapaamisen vetäjinä toimivat Sylva ry:n hallituksen jäsenet: Ulla Myllylä (Tampere) ja Tanja Pohjola (Kuusamo).

Tapahtuma on osallistujille ilmainen. Sylva maksaa myös matkakorvaukset joko halvimman kulkuneuvon mukaan tai kilometrikorvauksena 20 senttiä/km.

Täytä alla oleva sähköinen hakulomake viimeistään 22.8., ja paina "Lähetä hakemus" -nappia. Ruudullasi näkyy sen jälkeen kurssitiedon jälkeen teksti "Kiitos, hakemuksesi äitien vertaistukiviikonloppuun 22.-24.9.2017 on vastaanotettu".

Haen vertaistukitapaamiseen

Kurssiin liittyvät asiat lähetetään sähköpostitse

NImi, ikä, sairaus, hoitojen tilanne nyt jne.
Esim. Sylva-lehdestä, Facebookista, Sylvan kotisivuilta tai uutiskirjeestä, kuntoutusohjaajalta vai jostakin muualta?


Tähän voit kirjoittaa lisätietoja.