Tapahtumakalenteri

Lapsensa menettäneiden perheiden tapaaminen, 3.-5.11. Meri-Karina, Turku

Sylva ry järjestää vertaistukiviikonlopun yhteistyössä Turun Yliopistollisen sairaalan Lastenklinikan kanssa Meri-Karinassa, Turussa 3.-5.11.2017 (HUOM! muuttunut ajankohta) Lisätietoja paikasta saa tästä linkistä.

Perjantaina 3.11. Meri-Karinaan voi majoittua klo 16 alkaen, ja päivällinen tarjotaan noin klo 17-18. Sunnuntaina 5.11. ohjelma päättyy n. klo 15. Ohjelmassa on keskusteluja, toisten vanhempien tapaamista, lääkärin luento ja yhdessäoloa. Vanhempien luentojen ja keskustelujen aikana lapsille ja nuorille järjestetään omaa ohjelma. Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille. 

Tapaamisen tavoitteena on auttaa perheenjäseniä suruprosessissa eteenpäin ja antaa perheenjäsenille mahdollisuus keskustella lapsen kuolemasta ja sen mukanaan tuomista tunteista ja kokemuksista.

Tapahtuma on tarkoitettu koko perheelle, ja mukaan mahtuu noin kymmenen perhettä. Sylva ry maksaa viikonlopun ohjelman ja ruokailut. Myös matkakulut korvataan joko kilometrikorvauksena 20 senttiä/km tai halvinta kulkuneuvoa käyttäen.

Lisätietoja vertaistukitapaamisesta voi kysyä kuntoutusohjaaja Kristiina Poikelalta; kristiina.poikela@tyks.fi tai  Sylvasta, sylva@sylva.fi

Tapaamiseen haetaan palauttamalla sähköinen lomake, kurssille voi vielä ilmoittautua.

 

Haemme vertaistukitapaamiseen

Ilmoita, kenen nunero on
Kurssin liittyvät asiat lähetetään sähköpostitse
Ilmoita nimi ja ikä
Ilmoita myös, jos kenelläkään ei ole allergioita
Ilmoita mahdollinen aika ja tapaamisen järjestäjä
Esim. Sylva-lehdestä, Facebookista (Sylva ry), Sylvan kotisivuilta tai uutiskirjeestä, kuntoutusohjaajalta vai jostakin muualta?
Tähän voitte kirjoittaa tarvittaessa lisätietoja