Tapahtumakalenteri

Mun Coolein elämä - viikonlopputapaaminen 13-17-vuotiaille nuorillle 8.-10.9.2017, Kuusamo

Hei sinä noin 13-17-vuotias nuori, jolla syöpähoidot ovat päättyneet tai juuri päättymässä. Tule tapaamaan muita vastaavassa tilanteessa olevia nuoria syövän sairastaneita.

Viikonlopputapaaminen pidetään 8.-10.9.2017 Nuorisokeskus Oivangissa, Kuusamossa.  Lisätietoja paikasta saa täältä.

Ohjelma alkaa perjantaina 8.9. iltapäivällä ja päättyy sunnuntaina 10.9. lounaan jälkeen.

Ohjelmassa on mm. toisiin nuoriin tutustumista, keskustelua ja kokemusten vaihtoa, oman sairauden käsittelyä toiminnallisin menetelmin sekä mukavaa yhdessäoloa. 

Tapaaminen on osallistujille ilmainen, ja siihen sisältyy majoitus ja ruokailut. Myös juna- ja bussiliput korvataan halvinta kulkuneuvoa käyttäen. Jos vanhemmat tuovat sinut Kuusamoon, niin maksamme kilometrikorvauksena 20 senttiä. Tutkimme myös yhteislentojen mahdollisuutta.

Kurssin ohjaajina toimivat toimintaterapeutit Anna-Elina Rahikainen ja Niina Ollikainen. Lisätietoja viikonlopusta: anna-elina.rahikainen@sylva.fi.

Täytä alla oleva hakulomake, ja paina "Lähetä hakemus" -nappia. Sen jälkeen kurssiesittelyn jälkeen ruudulla näkyy teksti "Kiitos, hakemuksesi Mun Coolein elämä -tapaamiseen on saapunut Sylvan toimistolle".

Haen 13-17-vuotiaiden tapaamiseen

Ilmoita kenen numero on: oma tai vanhemman
Sylva lähettää postia tähän osoitteeseen
Tavoitettavissa viikonlopun aikana


Esim. Sylva-lehdestä, Facebookista (Sylva ry), Sylvan kotisivuilta tai uutiskirjeestä vai jostakin muualta?

Lähettämällä lomakkeen annamme luvan tietojen käsittelyyn tapaamisesta vastaavalle henkilölle sekä muille työntekijöille. Henkilökohtaisia tietoja käsitellään luottamuksellisesti.