Tapahtumakalenteri

Nuorten aikuisten pikkujoulumökkeily, 1.-3.12.2017, Muurame

Tänä vuonna Sylvan nuoret aikuiset viettävät pikkujoulua Muuramessa (Riihipolku 13), aivan Jyväskylän kupeessa. Mökkiin mahtuu jopa 16 henkeä, joten pääsemme viettämään laatuaikaa vähän isommalla porukalla.

Ympäristö tarjoaa luonnon rauhaa ja kauneutta, mutta palvelut kuten ruokakauppa ei ole pitkän matkan päässä. Aivan lähistöllä on myös ratsutila, joten jos kiinnostuneita tulee tarpeeksi, niin voimme mahdollisesti myös käydä ratsastamassa. Lämmitämme myös saunan, teemme ruokaa yhdessä, pelailemme pelejä, vaihdamme pieniä pikkujoululahjoja (max. 5e/lahja) ja ylipäätään rentoudumme hyvässä hengessä, luotsaten keskustelua ja kokemusten vaihtoa vertaisten kesken.

Mökkiviikonloppu on tarkoitettu kaikille syöpään sairastaneille nuorille aikuisille (18-35v.), otamme osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Sylva tarjoaa mökin ja ruokailut, matkakustannukset ovat osallistujan vastuulla. Ratsastusmahdollisuudesta ja sen kustannuksista ilmoitamme lähempänä, kun tiedämme kiinnostuneiden määrän.

Ilmoittaudu 27.11. mennessä nora.valkeeniemi@hotmail.com, ja suorita varausmaksu 10€ Sylvan tilille: Nordea FI46 2044 1800 0717 81. Kirjoita viestikenttään ”Nimi, pikkujoulumökki 2017”.  Maksun suorittamisen jälkeen ilmoittautumisesi on pitävä.

Ilmoittautuessasi muista mainita mahdolliset allergiat ja ruokavaliorajoitukset, mistä päin Suomea olet tulossa sekä oletko kiinnostunut ratsastusmahdollisuudesta. Mikäli sinulla on syöpähoidot kesken, mutta olet saanut lääkäriltä luvan osallistua tällaiseen tapahtumaan, niin kerrothan siitäkin ilmoittautuessasi.

Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse Noralta tai numerosta 040 0771 038. Ilmoita myös mahdollisimman pian, jos et pääsekään osallistumaan niin voimme tarjota paikkaasi muille halukkaille.

Mökille tarvitset mukaan petivaatteet (pussilakana, tyyny, aluslakana), pyyhkeen, henkilökohtaiset hygieniatuotteet, tarvittavat lääkkeesi, max. 5 euroa maksavan pikkujoululahjan, säänmukaisen vaatetuksen sekä tietenkin hyvän, avoimen mielen.

Tervetuloa pikkujoulumökille!


Kertaus
Mitä: Sylvan ry:n nuorisotoimikunnan järjestämä pikkujoulumökkeily
Missä: Riihipolku 13, Muurame
Milloin : 1.-3.12.2017
Kenelle: Syövän sairastaneille/syöpää sairastaville, 18 vuotta täyttäneille ja itsenäisesti pärjääville nuorille aikuisille

Maksuohjeet osallistumismaksuun (10 €)
Saaja: Sylva ry
Pankki: Nordea Pankki Suomi Oyj
Tilinumero: FI46 2044 1800 0717 81
Viestikenttään: Oma nimi, pikkujoulumökki 2017